Ur arkivet: Ska vi tillåta damfutsal?

Så här i SM tider skriver vi inte en enda rad här på futsal.se om damfutsal. Jag skriver detta inlägg i förebyggande syfte eftersom det

photo

Sveriges enda (?) damfutsallag

 

snart
kommer det årliga ilskna mailet varför vi endast bevakar herrfutsal. Skälet till det är endast ett och det stavas ointresse. Ointresse från alla utom spelare som bara vill spela. Förbund, föreningar, ledare, eldsjälar finns det inga – noll av. Jag svarar hela tiden med att, vad bra – då kan ju du skriva här och stå på barrikaden. De brukar inte höras av mer och jag förundras fortfarande över damers ointresse för futsal. Jag hävdar att dom mycket fortare skulle nå top 10 i världen än herrarna och snart kommer ju VM och EM för damer. Tills dess godis ur arkivet om damfutsals vara eller inte.

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.