Svenska Futsalligan är här!

Från Göteborg Futsal Clubs hemsida:

Äntligen har ett frö till en nationell futsalliga börjat växa. Till hösten kommer Göteborg Futsal Club herrseniorer inte bara delta i årliga Göteborg Futsal Liga utan även i det nationella ligaspelet ”Svenska Futsalligan”. Lottningen är nu klar och detaljerna är utskickade till alla deltagande lag.

 Lagen är indelade i fyra grupper, geografiskt, och GFC kommer att spela i den västra gruppen. Några av motståndarna är bekanta sedan tidigare. Gruppmotståndarna är Partille IF Futsal (Göteborg), Tabergs SK (Småland), Moholms SK (Västergötland), FC Charrua (Göteborg), Borås AIK (Västergötland, plus en vakant plats.

 De övriga grupperna är:

 NORRA

 • Ervalla SK
 • Sthlm Futsal Club
 • IK Hephata
 • RIG Örebro FC
 • Älven FC
 • Viggbyholms IK
 • Hagabergs FC

ÖSTRA

 • Falcao FC
 • AIF Kista
 • Lillån FK
 • Real Örebro FF
 • Sköllersta IF
 • Norrköpings IF Bosna

SÖDRA

 • Malmö City FC
 • Lunds BK
 • Vetlanda United IF
 • Fässbergs IF
 • Gothia Futsalförening
 • Vakant plats

 Läs vidare på GFCS hemsida här

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.

Lämna ett svar