Futsal.se nu på WordPress!

 Nu har vi bytt teknisk plattform för futsal.se till WordPress. WP är den största och bästa bloggmotorn som man kan bygga ut med allt man kan behöva som förening: mailutskick, närvaro, kallelser, tabeller, SMS, mobil koppling etc Tanken är att när ni skriver en nyhet eller inbjudan så kan ni välja om den skall synas endast för era medlemmar eller även för alla på futsal.se. På så sätt kan ni föra ut erat budskap bättre och få fler besökare. Futsal.se kommer även istallera tillägget Buddypress som gör oss till en community där vi skapar nya nätverk inom futsal men även inom närbesläktade idrotter som inte har något övergripande forum som panna, beachfotboll, freestyle, fotbollstennis mm. Fotboll låter vi dock Svenska Fotbollförbundet sköta.

På nya futsal.se kommer alla föreningar som hoppar på nu (innan 5 oktober)  få tre års gratis användning förutsatt att man deltar i kravställningen på nya futsal.se. Det innebär att testa och komma med förbättringsförslag under juni-augusti. Ni får sedan fri tillgång till koden som gör att ni kan göra vad ni vill förutsatt kompetens på WP. Er nya site kommer heta laget.futsal.se och ni kan få email likt laget@futsal.se.

Du behöver dock inte ha en förening för att blogga på futsal.se – det räcker med ett brinnande futsalintresse så kan du tex under nisse.futsal.se sprida dina tankar. Vill du inte ha en blogg är du välkommen att logga in och diskutera allmänt ändå.

 Maila ove.holmberg@gmail.com för vidare info.

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.

Lämna ett svar