Två lag saknas till Caperio cup (fd Futsal-SM) 15/1

Den 15/1 startar kvalet till Caperio Cup och blandade lag är välkomna att anmäla sig. Lag som använder spelare som är licenserade för andra föreningar måste ha ”fribrev” för dessa spelare från sin klubb.

I Caperio Cup finns för första gången möjlighet att anmäla lag med spelare från olika föreningar. Det som krävs av laget är att de spelare som har licens i annan förening har ett ”fribrev” från denna förening. På så vis är spelaren registrerad och försäkrad för spel i Caperio Cup.

I skrivande stund finns två platser kvar:

1. Ett lag till kvalspelet av lägst div 4 klass på spelarna
2. Vinnaren i NIKE cup

Anmälningsavgift 1000:-, domarkostnader tillkommer.

Ring Ove för info/anmälan: 0705-956401

Turneringen är sanktionerad av Stockholms Fotbollförbund.

Lämna ett svar