Spåret klara för Futsal SM.

-Vi kommer revanchsugna och förberedda till Stockholm Futsal Serie efter finalförlusten i våras, bekräftar Spårets klubbdirektör Kjell Ihrestam.

Vi mötte Östersund borta i sista omgången i Div 2 Norra. Vi gjorde väl en hyfsad match men förlorade med 1-0. Nu tar vi nya tag och ser fram mot nästa säsong………….
Vi har trots allt gjort en fullt godkänd säsong. På slutet har motivation och inställning varit lite si och så hos vissa spelare och då är det klart att det är svårt att ta poäng. Mot Östersund saknade vi dessutom 3 viktiga spelare. Umut Cesmeli och Emre Kaya var avstängda och Patrik Ståhl är i Kroatien med P 18 landslaget. Den som gjorde riktigt bra ifrån sig mot Östersund var Jonas Andersson i sin ”nygamla” roll som högerback. Men i övrigt såg vi ganska trötta och slitna ut.

Vi hade denna säsong, som främsta mål att säkra kontraktet i ett tidigt skede av serien och det lyckades vi med. Sedan hade vi inte kraft och kvalite att plocka dom poäng som behövdes för att bli topp 4 eller 5 som var nästa mål. Men, med 13 nya spelare i truppen och en medelåder på 19,8 kan vi kanske inte begära mer.

Vi skall snart ta lite välbehövlig vila innan vi kör igång försäsongsträningen och förberedelser inför diverse inomhusturneringar. Vi kommer givetvis att försöka förbättra och förstärka en del i truppen så att vi kan ta ytterligare ett ”kliv” till nästa säsong.

Lämna ett svar