Lasses pojkar vann DreamTeam Cup

Den sista (?) DreamTeam turneringen med många allsvenska spelare vanns av Lasses Pojkar som vann i finalen på straffar mot Skucka Kungarna. Även semin vanns på straffar mot Futsal Landslaget.

Ett stort GRATTIS till lag Lasses pojkar med Jussi Kontinen och Stefan Jansson i spetsen som tog hem den sista inteckningen i Stockholm Dream Team Cup pokalen efter seger med 3-2 på straffar mot Skucka Kungarna .

Andreas Lifbom i Skucka Kungarna ( till vardags i nya div 2 laget IK Frej ) blev utsedd till ”turneringens spelare ” och Per Vikman i Lasses Pojkar blev utsedd till ”turneringens Målvakt” Stort GRATTIS till de båda som skrev in sig historieböcker med en grym skara fotbolls legender .

Stockholm Dream Team laget föll i Åttondelsfinalen mot Skucka Kungarna .

Lämna ett svar