Inbjudan: ”En inomhusturnering med Futsalregler”

Det som förra året hette Futsal-SM får i år inte heta detta för att få sanktion. Faktum kvartsår – turneringen kvalificerar till UEFA-cupen i Futsal 2005.

Våren 2004 spelades det första Futsal-SM med Tyresö FF som slutsegrare. Nu är det dags för en ny turnering och även i år är vinnarna kvalificerade till UEFA-cupen i Futsal. På grund av Svenska Fotbollförbundets utredning om Futsal i Sverige heter turneringen inte Futsal-SM i år.

Turneringen kommer spelas fem lördagar i den nybyggda Sköndalshallen med start 15 januari och slut 12 februari. Varje lag garateras minst två gruppspelsmatcher. Alla kostnader är till självkostnadspris. Anmälningsavgiften (som täcker hallkostnaden) är 1000:- och skall betalas till PG 486 76 22-5 senast 5 januari. Domarkostnader tillkommer (ca 300:-/match) och betalas till domarna. Finalen spelas i Brännkyrkahallen den 6 mars. Turneringen är öppen för fotbolls- och futsallag i Stockholm av lägst div 5 standard.

Inbjudan i PDF-format kan laddas hem från länken nedan

Lämna ett svar