Futsal VM: Brasilien-Tjeckien LIVE i Eurosport

Skall du bara se en gruppspelsmatch från Futsal VM så måste det bli fredagens drabbning mellan Brasilien och Tjeckien. Tid 13:15 på Eurosport.

5:e upplagan av VM i Futsal hålls 21 november – 5 december på Taiwan. Futsal är den internationella formen av inomhusfotboll och bygger på en sammaslagning av alla de olika varianter som spelas världen över. VM spelas över två gruppspel med efterföljande semifinaler och final. Senaste mästerskapet spelades 2000 i Guatemala och då slog Spanien överraskande suveräna Brasilien i finalen. Eurosport följer spelet i Taiwan fram till finalen 5 december med Mikael Bergvall, Stefan Klemetz och Chris Härenstam som kommentatorer. Håll ett öga på Falcao i Brasilien som gör saker med boll som skulle får Ronaldino att sluta skratta.

Läs mer på Eurosport

Lämna ett svar