Finnkamp på gång?

Futsalsäongen är inte riktigt slut ännu. Fotbollslandslagets fysioterapeut Paul Balsom har gett Svensk Futsal i uppdrag att anorda en futsalmatch av hög kvalitet. Finska ligafyran Mad Max har utmanat oss svenskar och om vi kan uppbringa motstånd så är dom villiga att komma över för denna Finnkamp.

Landslagets fysioterapeut Paul Balsom ser futsal som ett helt ny möjlighet bla för att testa den nya utrusting som nu finns tillhands för att under pågående match mäta spelarens ansträngningar. För ändamålet har Svensk Futsal fått i uppdrag att anordna en match mellan två ”topplag” i futsal och givetvis går tankarna till Stockholm All Stars som det ena laget.Vi söker nu ett bra lag som motstånd för denna match och har fått napp på finska ligafyran Mad Max som är villiga att komma över för att mäta krafterna i dubbel bemärkelse.

Finns ytterligare lag av lägst div 4 klass intresserade så kontakta Ove

Lämna ett svar