Finalspelet i Bajen Futsal Cup startar i morgon. Folksam tippas vinna finalen mot KP.

Efter serielunk kommer allvar. Så också i Bajen Futsal Cup som nu går mot kvartsfinaler i Enskedehallen. Finalen går på hovet den 15/3. Vi tippar utgången…

Kvartsfinaler
M1 9/3 06:45, stora hallen, Folksam – Globen, Domare: Björne
M2 9/3 07:25, stora hallen, KP – AP fastigheter, Domare: Björne
M3 9/3 06:45, lilla hallen, Nordiska Badrum – Ha-Ges, Domare: Kudret
M4 9/3 07:25, lilla hallen, Real Cean – Nomad, Domare: Kudret

Semifinaler
11/3 06:45, stora hallen, M1 – M4, Kudret & Björne
11/3 07:25, stora hallen, M2 – M3, Kudret & Björne

Som vanligt tippar vi utgången:

Folksam – Globen
För en gångs skull tippar jag seger för Folksam. Folksam tränar två gånger i veckan just nu och förra säsongens skyttekung Christoffer Kjellberg är nu tillbaka.

KP – AP Fastigheter
Även här favoritseger men AP kan vara luriga. Tror dock att KPs större rutin från futsal avgör samt Jocke Erikssons vinnarskalle.

Nordiska Badrum – Ha-Ges
NB började året i moll men har fått tillbaka de ordinarie gubbarna och vi vet alla att NB är bäst när dom vaknar på rätt sida. Jussis teknik och Anders tåpajar kan oroa men räcker inte hela vägen.

Real Cean – Nomad
Svennes mannar har balanserat på slak lina hela året och har ej övertygat. det har däremot RC som med mycket spring i benen lätt joggar ifrån Nomads gubbar. Affe som dominerade i höstas på Hovet är avstängd efter två hårt dömda gula kort.

Semi 1: Folksam – Real Cean
Tror faktiskt Folksam får en lätt match här. Folksams disciplin bakåt gör att RCs snabba spel inte kommer till sin rätt.

Semi 2: KP – Nordiska Badrum
det är lätt att tippa en repris på förra årets final men jag tror faktiskt KP kniper finalplatsen denna gång. NB känns mätta och KP hungriga – det avgör.

Final: Folksam – KP
Finalen blir en holmgång och avgörs på straffar. Eftersom Folksam fick sträcka vapen senast så tippar jag att deras ”hovetrutin” gör att bucklan i år hamnar hos Folksam.

Lämna ett svar